Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Vélemények a Decoking-ról

Az alábbiakban olvashatja a tőlünk vásárló Partnerek véleményeit. Amennyiben észrevétele, kritikája, dícsérete lenne számunkra, ossza meg velünk az info@paplanshop.hu e-mail címen.

2016/08/16

Paulovits Béláné - Régóta kereszem a MEDISAN ágynemüt. Itt rá is találtam nagy örömre. Nagyon segítőkész, udvarias kiszolgálás, gyors kiszállítás csak felsőfokon tudok a Decoking-ROL írni, ezután csak tőlük fogok rendelni! Mindenkinek szívböl ajánlom, senki nem fog csalodni bennük!

2016/08/15

Vörös Edit - Köszönöm szépen, tetszik az ágytakaró és megérkezett a kedvezmény utalása is! További sikeres munkát kívánok!

2016/08/12

Gerencsér Hajnalka - Nagyon szépen köszönöm a megküldött paplan szetteket. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a gyors kiszállítással és a kommunikációval.

2016/08/11

Raffai Zoltánné - Megkaptam az ágytakarót.  Nagyon meg vagyok vele elégedve.Szeretném kérdezni hogy tudnának e hozzá díszpárnát ajánlani.?

2016/08/09

Némethné H. Bernadett - Kedves Norbert! Nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszik az ágyterítő! Másnak is fogom ajánlani és biztosan még vásárlójuk maradok!

2016/07/14

Nagy Emese - Tisztelt Mustos Norbert! Nagyon szép az ágytakaró! Teljes mértékben elégedett vagyok. Ár és minőség aránya is rendben van!

2016/03/18

Tisztelt Mustos Norbert!

Koszonom kedves sorait. Szuletesnapi meglepetes volt az egy eves unokanknak es valoban elnyerte tetszeset. Sokat figlalkozik a mintakkal, gagyaraszik es simogatja:-)
Orulok, hogy raakadtam weboldalukra.
Udvozlettel, 
Linzenbold Janosne

2016/03/08

Kedves Mustos Norbert,

a megrendelt paplant megkaptam. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Önök előzékenysége, pontos, gyors tájékoztatásai igazán dicséretesek. 
További munkájukhoz erőt, jó egészséget kívánok.
Üdvözlettel:
T. Katalin

2015/12/16

Forgó Pál

Vásárlás időpontja: 2015/12/05
Vásárló:  forgopali@freemail.hu 
 
Nagyon megvagyok elégedve. Köszönöm ezt a gyors és precíz kiszolgálást.
Amiért tőlük vásároltam: Mert az ár érték arány itt volt a legjobb.
Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nincs.

2015/12/14

Pintér Imréné

Vásárlás időpontja: 2015/12/01
Vásárló:  pinterne51@freemail.hu 
 
Igazán udvarias a bolt, a kiszolgálók maximálisan eleget tesznek a vásárlóknak, hogy mindenki elégedett legyen. Telefonon is udvariasan korrigálnak ha kell valami, csak ajánlani tudom mindenkinek. Sok ilyen boltra lenne szükség!
Amiért tőlük vásároltam: Az árú kiváló, a kiszolgálás kitűnő, gyorsak és pontosak, és ami a legeslegfőbb nálam, nagyon udvariasak!

2015/11/27

András

Vásárlás időpontja: 2015/11/16
Vásárló:  bandi26@freestart.hu
 

Az első vásárlásom volt a boltból, ígért kedvezményt nem tudtam az oldalon érvényesíteni, a tulajdonossal telefonon egyeztetve a számlán már a kedvezményes ár volt. Nagyon szimpatikus, a vevőre maximálisan figyelő eladó. Az ígért szava írásnak vehető, sok ilyen kereskedő kéne! !! !

Nem találtam hibát!

2015/05/14

V.Imréné

Vásárlás időpontja: 2015/04/28
Vásárló:  vamaris@citromail.hu
 
Nagyon segitőkészek. Volt egy kérdésem amit emailben tettem fel kb. este 7 óra körül, s pár perc múlva már jött is a válasz. Ugye ez nem mindennapi, hogy rögtön és főleg este válaszolnak.
Amiért tőlük vásároltam: Itt volt a legkedvezőbb az ára a terméknek, amit vásároltam. Ingyenes volt a házhoz szállítás.
Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem találtam negativumot.