Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kész függöny

Kész függönnyel igazi otthonos hangulatot teremthet étkezőjében, nappalijában, vendégszobájában. A finom minták, anyagok eleganciát kölcsönöznek helyiségének. Újítsa fel lakását egy praktikus kész függönnyel. Válasszon hozzá ágytakarót!

Rendezés:
Cikkszám: AK20000
15.748 Ft + ÁFA (20.000 Ft)
Cikkszám: PS-15775
5.504 Ft + ÁFA (6.990 Ft)
Cikkszám: PS-16349
5.504 Ft + ÁFA (6.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-türkizszurke
7.079 Ft + ÁFA (8.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-krem
3.142 Ft + ÁFA (3.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-türkiznavy
7.079 Ft + ÁFA (8.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-türkizkék
3.142 Ft + ÁFA (3.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-kremgrafit
7.079 Ft + ÁFA (8.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-pirosnavy
7.079 Ft + ÁFA (8.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-navy
3.142 Ft + ÁFA (3.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-grafit
3.142 Ft + ÁFA (3.990 Ft)
Cikkszám: PS-Louieszett-50*70-piros
3.142 Ft + ÁFA (3.990 Ft)

Miért van szükségünk függönyökre a nappaliba?

Mielőtt tovább tárgyalnánk a nappali függönyök jellemzőit és tulajdonságait, vessünk egy kis időt, hogy megismerkedjünk azzal, hogy milyen előnyökkel jár a kész függöny használata. Sokan talán csodálkozunk, miért van szükség a nappaliban függönyre? Azért, hogy sokféle módon tudjuk díszíteni az ablakot! Függönyök a nappaliban, amelyek univerzális jellege miatt minden körülmények között szépek lesznek. A nappali függönyei egyfajta hab a tortán, amely tökéletesen kiegészíti elképzeléseinket a nappali berendezéséről. Még a legszebb nappali szoba, amely kézzel faragott bútorokkal és díszes kiegészítőkkel van teli, az sem lesz teljes textil kiegészítők nélkül. Mit kell értenünk a textíliák jelentőségén? Gondoljunk csak bele, a színes díszpárnahuzatok, a hihetetlenül puha és kellemes  érzetű takarók, bolyhos szőnyegek és függönyök a nappaliban micsoda otthonos hangulatot nyújtanak. Ebben a leírásban természetesen a nappali függönyökre összpontosítunk, amelyek nemcsak a legmagasabb színvonalú kivitelezéssel, hanem érdekes színkombinációkkal és eredeti mintákkal is megragadják a lakberendezés szerelmeseit.

Készen áll könnyebbé tenni az életét? - Függönyök a nappaliba

Nem is olyan régen, egy divatos függöny megvásárlása a nappaliba igazi kihívás volt, és nem csak azért, mert korlátozott volt az áruházi kínálatát. A divatos függönyök elkészítéséhez először az anyagot kellett kiválasztani, majd a megfelelő mennyiséget lemérték, kiszabták és megvarrták. A háziasszonyok, akiknek saját varrógépük volt, maguk készítették el a függönyt. Le varrták a széleket, melyekhez speciálisan rugalmas szalagokat használtak. Ez egy unalmas és időigényes folyamat volt. Ezenkívül sok erőt és energiát igényelt. Ma szerencsére nem kell hasonló dilemmákkal szembesülnünk. Számos kész függöny van a piacon, melyek elérhetőek nappalija számára. A Paplanshop-ban megtalálod a legszebbeket! Hogyan különböznek egymástól a mai és a nagyszüleink korában a szalonokban lógó függönyök? Először is, a kész függönyök teljesen elkészített, azonnal használható termékek. Nem igényelnek további szabást, varrást. Szóval mi a titka a kész függönyöknek? Az összes varázslat az anyagba varrott fém karikákban rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a függönyt a rúdra csúsztassuk. Hála nekik, a kész függönyök összeszerelése a nappaliba nagyon egyszerű és gyors. Egy szövet felakasztásához nincs szükség speciális rögzítőszalagokra, csak egy kész függönyre van szükségünk és egy függönyrúdra, melyre felhúzzuk a függönyt. Ez egy csodálatos idő- és pénzmegtakarítás. Végtére is, nem kell további kiegészítőket vásárolnunk, hanem csak azt, ami szükséges. Ráadásul a kész függönyöknek a nappaliba való összeszerelésének folyamata száz százalékig biztonságos. Látja már, mennyire könnyű és egyszerű egy kész függöny felrakása a nappaliba vagy az étkezőbe?