Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Naturtex Nyári paplanok

A Decoking.hu webáruházban a nyári paplanok széles kínálatát találja, a Família nyári paplan, Medisan nyári paplan, Aloe Vera nyári paplan mind a vásárlók kedvence. Jellemzőjük az alacsony hőfokon moshatóság, nem deformálódnak, könnyen kezelhetőek. A Decoking.hu webáruház nyári paplanja kiváló választás azoknak akik kedvelik a puha, bőrbarát ágyneműt a forró nyári éjszakákon is. Ne hagyja ki!

Rendezés:

Naturtex nyári paplanok, takarók a pihentető alvásért nyáron is!

Hosszabbak a nappalok, tovább vagyunk tevékenyek a nap folyamán. Igen ám, de minden nap végeztével a kényelmes ágyunkban szeretjük álomra hajtani a fejünket. A nyári, forró kánikulában eléggé megviselheti az embert a napközbeni forróság, a meleg. Egész nap azt várjuk, hogy érjünk haza, vegyünk egy frissítő zuhanyt, este pedig a szellős hálóban térünk nyugovóra. Jó esetben a szoba nem forrósodott fel a kánikulai meleg hatására, de ha igen, akkor nagyon jól jöhet este egy könnyű nyári Naturtex takaró, paplan. Lefekvéskor nem biztos, hogy betakarjuk magunkat, de hajnalban már előfordulhat, hogy hűvösebbet érzünk - kiváltképp, ha nyitva hagyjuk az ablakot - a hálószobában. Ilyenkor jól jön a praktikus könnyű, bőrbarát paplan, amely nem izzaszt, de elegendő hőt von el testünktől, anélkül, hogy a reggeli órákban arra ébrednénk, hogy fázunk. A Naturtex nyári paplanok nagy előnye, hogy nem egy nehéz paplanról van szó, ennek köszönhetően tényleg csak ott érezzük kellemes hatását, ahol szükségünk van rá. Nyári paplanunk lehet pamut, toll, pehely, vagy a könnyen kezelhető műszál is. Bármelyiket is választjuk, fontos tudni, hogy mosható paplanra szavazzunk, így biztosítva a higiénikus használatot. Gyorsan, folt nélkül száradnak, mosógépben is moshatóak. Tehát a 3 legfontosabb tényező a nyári paplan vagy takaró kiválasztásakor: puha, bőrbarát és könnyű! A Naturtex nyári paplanjai mind három követelménynek megfelelnek.