Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Medisan termékek Egészségpénztári számlára

MEDISAN termékeket az Egészségpénztáránál vezetett számlája terhére is vásárolhat webáruházunkban

A megvásárolható termékekért kattintson a kívánt termékkörre:

- Medisan téli, nyári, és gyermek paplanok
-
Medisan kis-, fél-, nagypárnák
-
Medisan matracvédők

Hogyan lehet vásárolni az egészségpénztári számla terhére?

A Decoking.hu webáruház olyan számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar Egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretne kérni, akkor a megrendelés leadása során a számlázási cím megadásakor adja meg az Egészségpénztára adatait is. Nagyon fontos, hogy a pénztár adószámát is adja meg!

Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (készpénz, internetes fizetési módok). Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát.

Hol találom tagazonosítómat?

A tagazonosítót megtalálja a záradékolt és visszaküldött belépési nyilatkozaton, valamint 1 évnél régebbi pénztártagság esetén az Egészségpénztár által kiküldött éves számlaegyenlegen vagy adóigazoláson. Ezek hiányában hívja egészségpénztára ügyfélszolgálati telefonszámát.

Ki veheti igénybe az egészségpénztári számlát?

A tag és a közeli hozzátartozó veheti igénybe az egyéni számlán lévő összeg erejéig.

  Ki számít közeli hozzátartozónak?

A Ptk 685. § b) pontja alapján közeli hozzátartozónak számít: a házastárs, az egyenes ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, a testvér, valamint az élettárs is.

Milyen határidőig lehet beküldeni a készpénzes számlát az egészségpénztárhoz?

Tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig.

Mikor fizet az egészségpénztár?

Az egészségpénztár a beérkezéstől számított 10 banki napon belül átutalja a pénztártag által megadott bankszámlaszámra, vagy postai úton elküldi a megadott lakcímre a számla összegét.