Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Jégeralsó

A Decoking által forgalmazott J.PRESS jégeralsó rendkívül divatosak és megbízhatóak. Ez a bordás anyagú Brenner jégeralsók remek választás, ha aláöltözetre van szükséged. Akár sportoláshoz is használható. Szárán alul széles passzé található, így nem kell aggódnod, hogy felcsúszik a nadrágod alatt. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít számodra ez a magas pamut tartalmú jégeralsó, akár egész nap is hordhatod. A derékrészen széles rávarrt gumi gondoskodik róla, hogy derék és csípő tájékon se mozduljon el az aláöltözeted!

Rendezés:

A Decoking által forgalmazott J.PRESS jégeralsók rendkívül divatosak és megbízhatóak. Ez a bordás anyagú Brenner jégeralsó remek választás, ha aláöltözetre van szükséged. Akár sportoláshoz is használható. Szárán alul széles passzé található, így nem kell aggódnod, hogy felcsúszik a nadrágod alatt. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít számodra ez a magas pamut tartalmú jégeralsó, akár egész nap is hordhatod. A derékrészen széles rávarrt gumi gondoskodik róla, hogy derék és csípő tájékon se mozduljon el az aláöltözeted!